ejaculare precoce tratamente

Probleme ejaculare rapida

Ejacularea rapida prezinta o serie de probleme atat in cuplu, in viata sexuala si psihologica a barbatului cat si o serie de schimbari in comportamentul sau. Ejacularea rapida duce la depresia barbatului, potenta scazuta a penisului ranindu-i orgoliul, acest lucruu creeand un spatiu gol in viata sa sexuala. Babratul va incerca evitarea discutiilor despre aceasta problema si nu numai, va incerca evitarea tuturor discutiilor legate de sex. Sexul reprezinta pentru el atat o provocare careia nu-i poate face fata cat si dezamagirea partenerei.

Viata sexuala de cuplu va fi mai tensionata, insatisfactia partenerei provocand anumite certuri si frustari ce vor fi eliminate cu fiecare ocazie. Insatisfactia partenerei va fi datorata unui penis cu o erectie ce nu ma putea fi mentinuta multa vreme, fara control asupra erectiei sau ejacularii. Ejacularea rapida inseamna un barbat vulnerabil cand va veni vorba de sex, acest lucru fiind punctul sau slab, atat viata sa sexuala cat si cea sociala fiind afectate. Frica de esec il va duce catre un nou esec fara un tratament adecvat, aceste "esec"-uri repetate inrautatind situatia. Ejaculare rapida este o disfunctie sexuala intalnita in mod frecvent la barbati, fiecare avand momentele sale cu aceasta problema. Eliminarea ejacularii rapide inseamna un tratament medicamentos adecvat, un ajutor pe masura nevoilor sale cat si pe masura nevoilor partenerei.

Ejacularea rapida reprezinta un subiect delicat pentru barbatiicu aceasta disfunctie sexuala, primul pas fiind acceptarea problemei. Impreuna cu partenera si discutiile purtate cu aceasta si sprijinul acesteia se va reusi intotdeauna eliminarea problemei, partenera fiind un "stalp" de increde cand vine vorba de tratarea ejacularii rapizi. Indepartarea cat mai rapida a problemei inseamna o vita sexuala normala cu placere sexuala si orgasme de ambele parti, evitand astfel orice neplacere creeata de ejacularea rapida. Recomandam inceperea tratamentul imediat de la depistare, un specialist reusind intotdeauna combaterea problemei.