ejaculare precoce tratamente

Ejaculare prematura

Ejaculare prematura inseamna ejaculare inainte de vreme, timpul ejacularii fiind stabilit de fiecare cuplu in parte. Pentru un cuplu obtinerea satisfactie se poate desfasura in 20 de minute, sau 15, pentru altii in schimb, un act sexual satisfacator ar trebui sa dureze chiar si o ora. Ejacularea prematura inseamna un act sexual de scurta durata, partenera neajungand la un orgasm. Aceasta ejaculare prematura determina atat o potenta scazuta a penisului sau chiar o faza primara de instalare a impotentei, de la caz la caz.

Fiecare barbat sufera la un moment dat de aceasta disfunctie sexuala, fie datorita stresului, fricii de a nu gresi, schimbarea partenerei sau altele ce pot determina cu usurinta o scadere a performantelor barbatului. Ejacularea prematura este una dintre cele mai intalnite si poate chiar neplacute disfunctii sexuale. Aceasta diminueaza atat placerile ambilor parteneri cat si potenta penisului, micoreaza placerile si elimina orgasmul la femei. Eliminarea ejacularii premature cat mai rapid posibil reprezinta cea mai eficienta cale catre marirea potentei penisului si o viata sexuala de cuplu cat mai satisfacatoare.

Ejacularea prematura inseamna mai putin decat inainte, din toate punctele de vedere, aducand stes si neplacere atat in viata sexuala cat si in relatia cuplului. Se recomanda folosirea unui tratament cat mai rapid cu putinta, sau cat mai rapid de la descoperirea problemei, pentru eliminarea si restaurarea normalului in viata sexuala.