ejaculare precoce tratamente

Ejaculare precoce penis

Ejacularea precoce reprezinta starea de excitatie puternica ce o obtine barbatul inainte sau imediat dupa penetrare ce ii provoaca ejacularea fara ca acesta sa si-o doreasca. Ejaculare precoce se numeste si atunci cand barbatul nu reuseste sa-si satisfaca partenera pana la capat datorita duratei scurte a actului sexual. Ejacularea precoce inseamna atat o stare de spirit, fizica si de spirit a barbatului, aceasta problema afectand nu numai potenta penisului ci intreg corpul si mintea.

Problemele ce apar atat in orgoliul barbatului datorita potentei scazute il framanta si ii creeaza neplaceri cu fiecare act sexual, acesta evitand si eliminand intr-un final actele sexuale din viata sa. Ejacularea precoce afecteaza totodata si buna intelegere in cuplu, partenera fiind nesatisfacuta barbatul fiind "vinovat", creeandu-se o tensiune ce va duce din ce in ce mai des la intabilitatea relatiei. Ejacularea precoce ofera insatisfactie din toate punctele de vedere, actul sexual satisfacator lipsind amandorura, placerile sexuale fiind indepartate si ele. O ejaculare precoce reprezinta una dintre cele mai neplacute probleme ale barbatilor. Penisul cu o erectie scurta nu va reusi nici satisfacerea partenerei si nici feritilizarea acesteia, pentru cei ce-si doresc un copil fiind o problema deosebit de grava.

Confruntarea acestei probleme cat mai rapid reprezinta solutia cea mai potrivita pentru eliminarea ejacularii precoce, reusind astfel ocolirea neplacutelor certuri, insatisfactii cat si a altor probleme. Penisul cu ejaculare precoce reprezinta un penis slab, si un barbat frustrat cu o partenera nesatisfacuta.